Nokvorst renovatie

Nokvorstreparatie in Zuid-Holland!

Nokvorst renoveren in Zuid-Holland

Ernstige schade wordt vaak veroorzaakt door nokvorsten

De bovenste laag speciale dakpannen die op een pannendak liggen, noemt men de nokvorst. Met nokvorstpannen sluit Expert Dakbedekking de beide dakhelften af op het punt waar deze samenkomen. Het hoeft geen betoog dat het belangrijk is dat dit zorgvuldig gebeurt, want anders is uw pannendak niet waterdicht met alle gevolgen van dien. Wanneer na verloop van tientallen jaren nokvorstpannen los komen te liggen zal uw nokvorst renovatie met vereiste spoed plaats moeten vinden. Laat dit a.u.b. door een professioneel dakdekkersbedrijf zoals Expert Dakbedekking doen, want als u te lang wacht dan kan de schade exponentieel toenemen met alle gevolgen van dien natuurlijk.

Oorzaak en gevolg slijtage nokvorst

In het verleden werden nokvorstpannen vastgelegd in cement. Echter na tientallen jaren wordt cement als gevolg van weersinvloeden zoals zon, regen, vorst, wind en algen & mossen brokkelig en poreus. Het cement gaat hierdoor scheuren met als gevolg dat de nokvorstpannen los komen te liggen. Hierdoor ontstaan in eerste instanties kleine lekkages die niet direct opvallen. Wanneer de schade uitbreidt en de lekkages gaan opvallen trekken de meeste mensen pas aan de bel, terwijl met een tijdige inspectie de schade ontzettend beperkt had kunnen worden.

Nokvorst renovatie

Heeft u schade aan uw nokvorstpannen of vochtplekken ontdekt in uw dakbeschot aan de binnenzijde van uw woning? Onderneem dan direct actie, want de kans is dan zeer groot dat nokvorst renovatie benodigd is. Wilt u de huidige conditie van uw dak weten, neem dan voor een professionele dakinspectie in Zuid-Holland contact op met Expert Dakbedekking!

Chat openen
Snel contact om uw dakprobleem op te lossen! Wij zitten voor u klaar en zijn experts op ieder dak in Zuid-Holland!
Bel met de Expert!