Bitumen daken
Zuid-Holland

Experts in bitumen dakbedekking!

Expert Dakbedekkingen voor alle platte daken!

Het vak van dakdekker lijkt misschien niet erg veranderd, maar de materialen die we tegenwoordig gebruiken zijn van hoge kwaliteit en gaan langer mee. Een vakman weet hoe hij ze gebruikt om u zo lang mogelijk plezier te bieden van een nieuw dak.

Bijna alle platte daken in Nederland hebben een bitumen dakbedekking. Bitumen is een supersterk, waterdicht materiaal dat elastisch meebeweegt met de temperatuursverschillen in ons land. Bovendien is het betaalbaar en vrij eenvoudig te repareren wanneer er schade is ontstaan. Bitumineuze daken vindt u vooral op:

  • aanbouwen
  • bungalows en bedrijfspanden met platte daken
  • garages
  • schuren
  • dakkapellen
  • veranda’s en overkappingen

De mogelijkheden voor dakdekken 

Bitumen die professionals aanbrengen wordt met hitte (branden) op uw dak aangebracht en de naden worden goed gesloten om waterdichtheid te garanderen. De ondergrond kan van hout, steen of beton zijn. In sommige gevallen is bitumen ook geschikt voor schuine daken.

Een bitumen dakbedekking is beloopbaar mits er staptegels of grind wordt aangebracht. Deze extra laag werkt sterk isolerend en voorkomt schade aan het oppervlakte. Ook heeft Uv-straling van de zon dan minder invloed op het verouderingsproces. Tijdens een gratis inspectie leggen we u graag de mogelijkheden uit.

De levensduur en onderhoud

Een bitumen dak gaat gemiddeld 30 jaar mee. Bij schade of lekkage is een reparatie vaak voldoende om nog jaren mee te gaan. Het is belangrijk uw platte dak te (laten) onderhouden. Dat betekent regelmatig ontdoen van blad, zand, mos en algen en inspecteren op de conditie.

Tijdens een persoonlijke afspraak voor een inspectie heeft u de mogelijkheid uw wensen kenbaar te maken. We kunnen u goed adviseren. Een afspraak en dakinspectie zijn gratis. Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met de specialisten van Expert Dakbedekking in Zuid-Holland!

Chat openen
Snel contact om uw dakprobleem op te lossen! Wij zitten voor u klaar en zijn experts op ieder dak in Zuid-Holland!
Bel met de Expert!