Daklekkage
Zuid-Holland

Snel en waterdicht!

Daklekkage in Zuid-Holland?

Wij sporen de lekkage op, adviseren en repareren!

Daklekkage is heel vervelend. Niet alleen omdat u voor herstelwerkzaamheden staat, maar vaak genoeg veroorzaakt daklekkage waterschade aan plafonds en muren in uw pand. Zeker wanneer u reparatie niet onmiddellijk na het ontdekken laat uitvoeren. Naast lekkage aan het dak, kunnen ook daklood, schoorstenen, dakkapellen, lichtkoepels en dakramen voor problemen zorgen. Het opsporen van de precieze plek waar het lekt is niet altijd eenvoudig. Onze specialisten helpen u graag. We laten altijd volkomen transparant zien waar het probleem zich bevindt en hoe het verholpen wordt!

Opsporen van lekkage

Heeft uw vochtplekken of waterschade die duiden op een lekkage? De plaats met zichtbare schade is niet altijd de plek van de lekkage. Wateroverlast van een lek dak komt op de meest vreemde plekken in zicht. Onze dakspecialist begrijpt hoe uw dak geconstrueerd is en kan meestal zonder breken het lek opsporen. In sommige gevallen gebruikt hij daar speciale apparatuur voor.

Daklekkage repareren

De reparatie van uw dak wilt u het liefst zo snel mogelijk voor elkaar hebben om verdere schade te voorkomen. De omvang en aanpak van de reparatie hangt af van het soort dak en de plaats van de lekkage. Reparatie is niet altijd de beste keuze. Soms valt een nieuw dak plaatsen of een deel vervangen goedkoper voor u uit. Expert Dakbedekkingen geeft u eerlijk advies en we maakt een passende offerte voor u in heel Zuid-Holland!

We helpen bij:

  • lekkage van platte daken
  • lekkage van dakkapellen
  • lekkage van lichtkoepels en dakramen
  • lekkage bij schoorsteen
  • lekkage bij dakgoten
Chat openen
Snel contact om uw dakprobleem op te lossen! Wij zitten voor u klaar en zijn experts op ieder dak in Zuid-Holland!
Bel met de Expert!