Dakwerken Zoetermeer

Ervaren dakdekkers in Zoetermeer!

Kennis en expertise

Iedereen zou zo comfortabel mogelijk moeten kunnen wonen. En dat betekent meer dan een dak boven je hoofd. Het betekent dat een woning vocht- en tochtvrij is en het liefst ook zo duurzaam mogelijk. Moderne technieken en materialen om een dak te bedekken spelen daarbij een belangrijke rol. NELO Dakwerken heeft daarvoor alle kennis en expertise in huis. Daardoor kunnen we u van dienst zijn met ieder mogelijk dakprobleem!

Dakdekker Zoetermeer

Comfortabel wonen staat of valt met een stevig, vocht- en lekkagevrij dak. NELO dakwerken is deskundig in het creëren van kwaliteitsdaken gemaakt van de meest duurzame moderne materialen. Passend bij huidige nieuwbouw of toegepast bij reparaties aan of vervanging van bestaande daken. Wooncomfort heeft ook alles te maken met goede isolatie en een dak dat piekfijn in orde is. NELO dakwerken heeft de beschikking over professionele dakdekkers die bij problemen een dak repareren of volledig vernieuwen. Deze dakdekkers van NELO Dakwerken zijn experts in het repareren of vervangen van zowel platte daken als daken met een hellend vlak. Ieder oppervlak vraagt om een andere aanpak en ander materiaal. Vakkundigheid staat hierbij voorop. U kunt altijd volledig vrijblijvend een dakinspectie bij ons aanvragen!

Dakbedekking plat dak

Het platte dak wordt allang niet meer louter bedekt met ouderwets teerachtige mastiek. Een juiste dakbedekking voor een plat dak bestaat tegenwoordig uit epdm,bitumen of pocb. Het zijn soepele en flexibele materialen die bestand zijn tegen alle mogelijke weersinvloeden. Deze duurzame producten vragen om vakkennis van het materiaal en de manier waarop het aangebracht moet worden. Een vakman inhuren om het dak te laten repareren of vervangen is dan ook in veel gevallen noodzakelijk. Een dakdekker heeft kennis van het materiaal en ervaring in de wijze waarop het materiaal gelegd moet worden.

-Epdm dakbedekking

Een (plat) dak in één keer goed afdichten met epdm is een prima methode om ervoor te zorgen dat het dak goed gedicht is. Epdm staat voor ehtyleen propyleen dieen moonomeer. Een mond vol dat kort samengevat kan worden geduid als een hightech synthetisch rubber. Het is een materiaal dat bestand is tegen grote temperatuurverschillen en uv-straling. Het is zeer flexibel en verweekt niet of nauwelijks. Het wordt ook wel epdm rubber folie genoemd.

-Bitumen dakbedekking

Bitumen dakbedekking wordt ook wel dakleer genoemd. Het gaat in dit geval vaak om de bij- of aanbouw van een woning. Er is gemakkelijk mee te werken omdat het heel soepel materiaal is. Het heeft het voormalige mastiek vervangen dat uit hout of steenkool werd gefabriceerd. Het is bovendien duurzamer omdat het een restmateriaal is. Het is een overblijfsel van verwerkte aardolie.

-Pocb dakbedekking

Een kunststof dakbedekking, ook wel pocb dakbedekking genoemd, is een bedekking die lang meegaat. Langer dan de standaard bitumendakbedekking. Het is dun en licht in gewicht en bestand tegen hoge temperaturen en uv-straling. Pocb staat voor Polyolefine Copolymerisaat Bitumen. Dit type dakbedekking is gemaakt met een glas-polyester composietdrager voor een waterdichting laag. Hierdoor valt dit product onder de kunststof dakbedekkingen en is heel milieuvriendelijk. Tegenwoordig niet onbelangrijk.

–Pannendaken, shingles daken, leien daken

Voor hellende daken zijn er pannendaken, shingles daken en leien daken. Stuk voor stuk hebben deze daken hun specifieke eigenschappen en uitstraling. Afhankelijk van de uitstraling van een woning kan er voor een passende dakbedekking worden gekozen. De helling van het dak, het materiaal waar een bedekking op moet komen te liggen, het karakter van een woning, en de persoonlijke voorkeur spelen daarbij een rol.

Dakdekkersbedrijf Zoetermeer

NELO dakwerken regio Zoetermeer maakt altijd eerst een juiste offerte op maat. Of het nu gaat om een volledig dak bedekken om of een dakreparatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van een juiste aanpak en een dak dat er weer voor jaren tegenaan kan. Eenmaal in een goed dak geïnvesteerd wilt u natuurlijk dat dit met het oog op duurzaamheid gebeurt.

Dakdekkers in Zoetermeer

Het aanbrengen van een dak dat geen vocht en tocht doorlaat is een klus voor ervaren dakdekkers. Dakdekkers hebben naast de ervaring ook de expertise als het gaat om het creëren van een stevig dak. Een goed gedicht dak dat tegen verschillende weersomstandigheden en uv-stralen bestand is, is een must. Het biedt een enorm wooncomfort. Bij spoed in geval een daklekkage zijn we snel bij u ter plaatse vanzelfsprekend!

Offerte dak

Wij creëren in goed overleg altijd een passende offerte. Ervaren dakdekkers zullen doeltreffend en vakkundig te werk gaan. Op die manier bent u verzekerd van een goed dak, passend bij de woning, zonder gebreken. Of het nu gaat om reparaties of het volledig bedekken van een nieuw dak. Of het nu platte daken of daken die hellen betreft. In alle gevallen zijn er de juiste materialen voorhanden. Van de nieuwste duurzame kunststof materialen tot authentieke dakpannen.

Chat openen
Snel contact om uw dakprobleem op te lossen! Wij zitten voor u klaar en zijn experts op ieder dak in Zuid-Holland!
Bel met de Expert!